Kosár: még üres a kosarad
HEOS 1 GoPack (fehér)
 • HEOS 1 GoPack (fehér)
 • HEOS 1 GoPack (fehér)
 • HEOS 1 GoPack (fehér)
 • HEOS 1 GoPack (fehér)
 • HEOS 1 GoPack (fehér)
 • HEOS 1 GoPack (fehér)
 • HEOS 1 GoPack (fehér)
 • HEOS 1 GoPack (fehér)

HEOS 1 GoPack (fehér)

Akku és Bluetooth bővítőcsomag

30 000 Ft (utolsó ár) HEOS
Garancia: 1+1 év
Elérhető:
már nem forgalmazott termék!

FIGYELEM! Ez a termék budapesti bemutatótermünkben kipróbálható!

A Denon HEOS 1 zenelejátszóhoz készült akkumulátor, Bluetooth adapter és a hátlapi csatlakozókat fröccsenő víztől védő gumi dugó egy készletben. Segítségével nem vagyunk többet a konnektorhoz kötve a HEOS 1-gyel, teljesen feltöltött akku esetén kb. 6 órán át zenélhet nekünk akár a fürdőkád vagy a medence partján is. Ha nincs számítógéphálózat, akkor Bluetooth-on át a mobilunkról is streamelhetünk zenét.

Bár a HEOS 1 kialakítása lehetővé teszi, hogy párás, nedves helyiségekben (pl. fürdő) is használhassuk, a tápellátás miatt mégsem lehetünk teljesen szabadok az elhelyezését illetően. Szerencsére már a lejátszó tervezésekor is gondolt arra a Denon, hogy bizonyosan lesznek olyanok, akiknek maximálisan hordozható lejátszóra lesz szükségük. Így a HEOS 1 aljába beépítettek egy csatlakozót, melynek a GoPack megjelenésekor lesz valódi szerepe. A lejátszó aljáról lecsavarható fedél helyére a GoPack csomagban található akkumulátor illeszthető, amely nem csak az akár 6 órás üzemidőt is biztosítja egyetlen feltöltéssel, de stabil, a töltöttségét 4 LED-del jelző talpazat is egyben a HEOS 1 alatt.

Hogy a GoPack valóban pakk legyen, találunk benne egy Bluetooth adaptert is, amit a HEOS 1 USB-portjára csatlakoztathatunk. Ekkor a lejátszónk USB-bemenetére kapcsolva nem egy pendrive vagy merevlemez tartalmát böngészhetjük a mobilappon keresztül, hanem a telefonunk, tabletünk zenéit streamelhetjük közvetlenül a legkisebb HEOS lejátszóra.

A hátlapi csatlakozókat – vagy éppen az USB-portba dugott Bluetooth adaptert is – hivatott megvédeni a nedvességtől (hivatalosan „cseppállóságot„ biztosítani) a GoPack csomag harmadik eszköze, egy speciális gumi fedél, amely az összes hátlapi aljzatot egyben fedi le.

 

 

A Denon HEOS 1/3/5/7 zenelejátszók beépített hangszórókkal rendelkeznek, és a SONOS-okhoz hasonlóan multiroom rendszer alakítható ki a segítségükkel, így minden szobában más-más, vagy éppen (szinkronban) ugyanaz a zene, webrádió szólhat. Mivel a Denon az egyik legnagyobb név a hangtechnikában, joggal érezhette úgy, hogy nem maradhat le a hálózati zenelejátszók piacán sem, amelyen ráadásul évek óta jelen is van a lejátszóként is kiváló erősítőivel, a CEOL sorozattal és a DNP-sorozat modelljeivel. Nem tudott azonban látványos sikereket felmutatni a saját erősítőt és hangszórót is tartalmazó készülékekkel, pedig pár éve már megpróbálkozott a Cocoon Stream modellekkel, melyekből azonban nem lehet valódi multiroom-rendszert kialakítani (valójában csak Airplay/DLNA lejátszóként használhatóak).

Míg a SONOS lejátszói egyben saját, zárt rendszerű wifi-access pointként is működnek (egy új készülék képes csatlakozni a másik szobában lévő másik SONOS-hoz, nem csak közvetlenül a saját wifi- vagy ethernet-hálózatunkhoz), egy HEOS modell vagy etherneten vagy wifin (802.11a/b/g/n – illetve újabb típusoknál ac is –, 2,4 és 5 GHz-es is) csatlakozhat közvetlenül routerünkhöz/access-pointunkhoz. Nekünk kell tehát megoldani, hogy a lejátszó működési helyén legyen kábeles kapcsolat vagy megfelelő legyen a wifi-lefedettség. Ebben ugyan a Denon segítségünkre lehet a HEOS Extend-del, de természetesen bármilyen más wifi-hatótávot/lefedettséget növelő készüléket is használhatunk, ha az ethernet kábel elvezetése a lejátszóig nem megoldható vagy nem praktikus.

Ellentétben a SONOS megoldásával, bármely HEOS lejátszóra csatlakoztathatunk USB-s háttértárat, vagy vonalbemenetére tetszés szerinti műsorforrást (pl. CD-lejátszó), és az USB-n elérhető zenék, illetve az analóg forrás is lejátszhatóvá válik azonnal bármely helyiség HEOS készülékén. A SONOS-nál csak a PLAY:5 fogad analóg jelet, USB-ről pedig egyik modell sem játszik le. Természetesen egy hálózati lejátszónál a hallgatni kívánt zenék alapvetően nem egy USB-s háttértáron találhatóak, így a HEOS is képes elérni hálózatunk valamennyi számítógépét, NAS-át, de akár iOS vagy Android mobilját is, és az ott található fájlokat bármely szobában le tudja játszani. Sajnos csak a HEOS 7-hez csatlakoztathatunk fejhallgatót.

A lejátszható zeneformátumok tekintetében is a HEOS áll jobban (a Serias 2 modellek óta). A HEOS-ok kezelik az MP3, tömörített WMA (Windows Media vásárlásokból származó is), AAC (MPEG4, azaz veszteséggel tömörített), ALAC (Apple Lossless), FLAC és WAV fájlokat, 32/44,1/48 kHz-es mintavételezés mellett – a Series 2 (HS2) modellek már 24-bit/192 kHz-ben is akár, és a DSD 2,8 és 5,6 formátumok (dff, dsf) is szólnak rajtuk. A SONOS lejátszói 2019 nyarán még mindig csak 16-bites zenefájlokkal boldogulnak!

A HEOS-okon a Napster, a Spotify, a TuneIn, Tidal, Amazon Music, SoundCloud és a Deezer online zeneszolgáltatás érhető el 2019 tavaszán. (Az aktuális listát lásd EZEN oldal alján!)

Maximum 32 darab HEOS kapcsolható össze, ha szinkronban szeretnénk őket használni, ennyi készüléket támogat a távvezérlő app is. Utóbbiból többet is használhatunk a hálózatunkon, ehhez azonban érdemes egy HEOS online fiókot létrehozni. Így minden újabb mobilon hozzáférhetünk a mér meglévő lejátszási listákhoz és elmentett beállításokhoz, de a család tagjai akár saját Spotify előfizetésüket is használhatják. A Denon H-ra végződő házimozi-erősítői már mind HEOS-lejátszókén is használhatóak!

A HEOS GoPack csomag tartalma:

 • A HEOS 1 aljára csavarható akkumulátoros talpazat
 • Bluetooth adapter
 • Cseppáló gumi fedél (IPX4)
 • Külső tápegység a töltéshez

 

Termék magyar weboldala: link...
Angol nyelvű HEOS kézikönyv: link...
Angol HEOS HS2 katalógus: link...
iPhone (3GS-től), iPod touch (3G-től) és iPad alkalmazás (iOS 5.0-tól) letöltése: link...
Android (v2.3-tól) alkalmazás letöltése: link...

Az alábbi tesztek, hírek ill. tudástár cikkek jelentek meg ezzel a készülékkel vagy márkával kapcsolatban:

Hírek:
» Denon HEOS lejátszók a webshopban [2015-05-12]

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu