Főoldal » Hírek » Árcsökkenés a díjnyertes REVO zenelejátszóknál!

Árcsökkenés a díjnyertes REVO zenelejátszóknál!

2017. augusztus 22.  16:35
|

Már szinte megszoktuk, hogy a skót REVO hálózati zenelejátszói sorra hozzák el a különböző díjakat legyen szó akár akár dizájnról vagy belbecsről. Most is találtunk egy rangos szakmai elismerést, de ami még jobb hír, hogy ezek a különleges lejátszók mostantól olcsóbban vásárolhatók meg. Nézd meg, mennyiért hallgathatod most stílusosan és kiugró minőségben kedvenc zenéid!

Az REVO-árcsökkenés kapcsán érdekességből rákerestünk, hátha akad még olyan elismerés, amiről nem olvastunk eddig, és nem volt nehéz találni: az elismert, tesztekkel és vásárlási jó tanácsokkal szolgáló angol tech oldal, a What Hi-Fi? 2016-ban a REVO SuperSystemet nevezte ki a legjobb 200 font feletti árú „rádiónak”, és ez tulajdonképpen nem is olyan meglepő, hiszen 2015-ben kistestvére, a SuperConnect vitte el ezt a díjat. 

Ezt írják róla: Szuper a neve, és szuper is, természetesen. Szeretjük a REVO SuperSystemet. Ritkaság ilyen minőségű, „minden egyben” rendszert találni. Hangteljesítménye elég lekerekített ahhoz, hogy szépen játssza le a különböző zenei stílusokat, és elég merész, hogy tényleg szórakoztasson. Ráadásul kitűnő minőségben szerelték össze, és rengeteg szolgáltatás elérhető rajta, ami igen erős versenyzővé teszi. Ha megvan a helye, és egy sok-sok funkciót magában hordozó megoldást keresel, ezzel nem csalódhatsz.

 


Mostantól mindkettőt, sőt a REVO PiXiS RS-t is ezresekkel olcsóbban szerezheted meg, a REVO K2 pedig eleve akciós. 

REVO PiXiS RS: 53 900 Ft helyett 47 900 Ft
REVO SuperConnect: 112 900 Ft helyett 104 900 Ft
REVO SuperSystem: 219 900 Ft helyett 189 900 Ft

A linkelt modelleken kívüli színváltozatokat ITT találod, válaszd ki a neked legmegfelelőbb zenelejátszót!

ÉS MÉG MINDIG NINCS VÉGE A JÓ HÍREKNEK! Idén ősszel két teljesen új készülékkel bővül a REVO
termékpalettája, ezek nem a korábbiak helyett, hanem melléjük érkeznek, napokon belül bővebben beszámolunk ezekről is!

 


Címkék:   REVO   zenelejátszó   árcsökkenés   SuperConnect   SuperSystem  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu