Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » iPod dokkolós REVO-k akciója

iPod dokkolós REVO-k akciója

2014. március 8.  17:54
|

Nem csak az iPhone 5-öké a világ! Ha régebbi, még 30-pines dock-csatlakozós iPhone-od, iPod-od, iPad-ed van, a mától induló REVO akció Neked kifejezetten érdekes lehet! Az összes dokkolós modell az aktuális készlet erejéig 7000 (AXiS XS), 25 000 (Heritage G2 American Walnut és Black Oak) vagy akár 26 000 (K2) forinttal is olcsóbb most! Természetesen az Apple mobiljai nélkül is használhatod őket a lakás bármely helyiségében, de akár a kertben, teraszon is. Hallgass internetrádiót számítógép, mobil nélkül, élvezd a zenét a NAS-ról, FM/DAB-rádióból!

A skót REVO minőségi rádióinak közös tulajdonsága, hogy nem csak a hagyományos FM-rádiók, de a Budapesten már kíséreti jelleggel működő, CD-hangminőséget biztosító digitális földi sugárzású DAB adás is fogható rajtuk. De akkor is rádiózhatunk velük, ha egy ólomkamrában ülnénk (ne tegyük :), hiszen internetkapcsolat mellett a világ szinte összes internetes adóját is hallgathatjuk – ehhez csak a netkapcsolatot bizotsító routerünknek kell működnie, nem pedig a sokat fogyasztó számítógépnek, vagy a másra való mobilunknak. Nincs internet? Semmi gond, hiszen a REVO-k hálózati zenelejátszók is, elég egy DLNA-szervert futtató NAS (pl. Synology), számítógép (Windows, Mac OS X, linux), vagy akár csak egy modernebb router és a rácsatlakoztatott USB-s lemezen lévő zenegyűjteményünk, hogy akár 24-bites, veszteségmentesen tömörített FLAC zenéket (meg persze MP3-at, WMA-t, WAV-ot stb.) is élvezhessünk. Kevés a rádióba épített hangszóró és digitális erősítő? Minden modell ráköthető bármilyen hangrendszerre, hifi-toronyra, a Heritage G2 és K2 típusok még optikai digitális kimenetükön keresztül is! Hogy nincs számítógég és NAS sem az otthoni hálózaton? Nem kifogás! Csatlakoztasd iPhone/iPod/iPad mobilodat (utóbbit csak a K2 esetében) a REVO-k dokkolójába, és vezéreld a lejátszást a lejátszóról, miközben a mobil még töltődik is. Ha nem az Apple-féle 30-pines dock-csatlakozós a mobilod, az AXiS XS-re Bluetooth-on keresztül is streamelhetsz zenét bármilyen telefonról, de mindegyik modell rendelkezik sztereó analóg hangbemenettel is – a végső esetre.

 

 

Elmulasztottad tavalyi cikkünket, amiben bemutattuk a REVO márkát? Itt bármikor elolvashatod a skót cég sikertörténetét és megismerkedhetsz készülékeivel: link...

Lemaradtál a PC World REVO K2 bemutatójáról? Itt írtak róla elismeréssel: link...

Aktuális REVO-kínálatunk az akciós modellekkel együtt: link...


Címkék:   REVO   iPod   iPhone   iPod touch   dokkoló   akció  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu