Főoldal » Hírek » Nyerj tőlünk belépőt a Construmára, találkozzunk a...

Nyerj tőlünk belépőt a Construmára, találkozzunk a Távvezérlés.hu standon!

Idén végre ismét megrendezésre kerül a Construma (építőipari) és az OTTHONDesign (lakberendezési) kiállítás a Hungexpo területén! Cégünk az okosotthonnal foglalkozó üzletágával, a Távvezérlés.hu-val van jelen az eseményen. Látogass meg minket, próbáld ki működő demófalunkat, ismerkedj meg személyesen egy valóban okos otthonnal, irodával! Mindehhez most igen könnyen szerezhetsz tőlünk belépőjegyeket.

A Construmán legutóbb 2018-ban, az OTTHONDesign-on 2019-ben mutattuk be okosotthon-megoldásainkat. Idén a két esemény párhuzamosan zajlik április 6. és 10. között Budapesten, a Hungexpo területén. A több éves kényszerszünet alatt volt időnk felkészülni, így alaposan megújult a valódi eszközökkel működő demófalunk, amely egy családi házat mutat be a főbb otthonautomatizálási funkciókkal felszerelve. Van most már rajta éjszakai (világító holddal és csillagokkal) és nappali (napsütéssel és napelemmel) üzemmód, mesterséges légáramlattal forgatott szélsebességmérő és működő TV is a nappaliban! Akik még nem látták az említett demófalat, azok a Távvezérlés.hu-n a Médiamegjelenések menüben több videóban is találkozhatnak vele (a korábbi verzióval).

 

A G pavilon 201F standján az OKOSOTTHON feliratok alatt találod meg a Távvezérlés.hu standját

 

A falon látható házikóra ugyan nem tudtunk működő redőnyt szerelni, de idén vittünk magunkkal egy 1:1-es méretű zsalúziát, amely vezérlése természetesen a demóházhoz van kötve. Az alábbi képen jobb oldalon látható a zsalúzia és állványa:

 

 

A működő „játék” házunknak mindig nagy sikere volt a gyermekek körében is, akik nagyon élvezik a tabletről történő irányítást, lámpák kapcsolgatását, a magyarul beszélő házat. Most azonban úgy gondoljuk, sikerült megoldani, hogy a szülők is nyugodtan „játszhassanak” okosotthonunkkal, mert a kisebbek egy virtuális flipper több izgalmas pályáját is kipróbálhatják a standon:

 

A virtuális flipper az asztal sarkán, jobbra látható. Valódi pénzt természetesen nem kell beledobni :)


Mindez élőben még izgalmasabb, mint a fenti képeken, így mindenkit arra biztatunk, hogy látogasson meg minket vasárnap estig. Hétköznap az építőipari szakma látogatóit várja a kiállítás 9–18 óra között, szombat és vasárnap a közönségnap, szombaton 9–18, vasárnap 9–17 óráig nyitva.

Azok között, akik megosztják a Távvezérlés.hu Facebook oldalán a kiállításról szóló posztunkat, minden nap kisorsolunk 2 belépőt (tehát a napi nyertes 2 belépőt kap), amellyel akár a szakmai, akár a közönségnapokon is meg lehet látogatni a kiállítást. Igen könnyű nyerni, hiszen a Facebook extra pénz nélkül kb. senkinek nem mutat meg egy céges posztot, így pl. az elmúlt 2 napon csak 1–1 megosztó közül kellett „kisorsolnunk” a győzteseket :) Ha ezen hír kapcsán hirtelen felugrana a napi megosztók száma 10 fölé, akkor 2 nyertes is sorsolunk az adott nap végén, hogy javítsuk a nyerési esélyeket.

Ha mégsem sikerül tőlünk belépőt nyerni, itt tudsz online vásárolni (vagy a HUNGEXPO mobilappban még olcsóbban): link...

Szeretettel várunk tehát a G pavilon 201F standján, ahol – ha már meglátogatsz minket – akár a Lejátszó.hu termékeiről is szívesen beszélgetünk Veled!


Címkék:   Construma   kiállítás   nyereményjáték   okosotthon   Távvezérlés.hu   OTTHONDesign  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu