Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Red Dot díjat nyert a SuperConnect is

Red Dot díjat nyert a SuperConnect is

2014. április 5.  0:04
|

Legújabb zenelejátszónk, a SuperConnect meghozta a skót REVO számára a hatodik Red Dot Product Design Award elismerést! Ezt – a dizájnerek számára legnagyobb elismerést – előtte a K2, az AXiS, a Heritage, a Pico és a Blok nevű modelleknek sikerült már elnyerniük. A SuperConnect külsejét a jelenleg is kapható Heritage modellek ihlették, azokhoz igen hasonló, de robusztusabb megjelenésű készülék.

A retro külsejű, de a legmodernebb technológiával rendelkező hálózati lejátszó, a SuperConnect számos forrásból játszik le tökéletes minőségben, pl. DAB/DAB+ és internetes rádióadásokat, DLNA audió streamet, bluetooth-on keresztül (aptX-kompatibilitással), és Spotify-kapcsolattal is rendelkezik, így lehetővé téve több, mint 20 millió zeneszám elérését. A Synology NAS-ok DS Audio (mobil), és Audio Station (webes) alkalmazásával is vezérelhető!

 

 

A Red Dot termékdizájn díjra 53 országból 4815 nevezés érkezik, így a legnagyobb és legelismertebb dizájnverseny a világon. Minden évben nemzetközi szakértő zsűri ítélkezik olyan szempontok alapján, mint az innováció mértéke, a funkcionalitás és minőség. A németországi Essenben megrendezett Red Dot gálán a csúcsminőséget képviselők személyesen vehetik át a díjat a művészet, az üzleti világ és a politika kiemelkedő képviselőinek társaságában. A SuperConnect a díjátadást követően több más tárggyal, készülékkel együtt kiállításra kerül az esseni Red Dot Dizájn Múzeumban, ahol ki is lehet próbálni az eszközöket.

Alább egy videó látható a Red Dot gáláról:

 

 

REVO SuperConnect a webshopban: link...
Aktuális REVO-kínálatunk: link...
REVO SuperConnect magyar használati útmutató: link...


Címkék:   REVO   díj   SuperConnect   AXiS   Heritage   Red Dot  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu