Főoldal » Hírek » Spórolj 50 ezret a nyugodt nyaraláson!

Spórolj 50 ezret a nyugodt nyaraláson!

2015. június 22.  12:27
|

Úgy gondoltuk, nyáron többen töltenek huzamosabb időt távol otthonuktól, ezért, hogy ne árnyékolja be a legönfeledtebb pillanatokat az otthoni értékekért való aggodalom, létrehoztunk egy olyan akciós IP-kamera+kameralicensz csomagot, amellyel kedvező áron lehet leellenőrzni, minden rendben van-e úgy, ahogy ott hagytuk. Spórolj a nyugalmadon 50 ezret június 30-ig!

Szinte magunk előtt látjuk, ahogy jól megérdemelt szabadságodat töltve egyszercsak a tenger-, tó- vagy folyóparton, a hegy kilátójában, egy óvárosban barangolva vagy éppen egy távoli szórakozóhelyen beléd nyilall a kínzó gondolat: vajon biztonságban van a ház, amíg én távol vagyok? A garázs? Vagy az iroda? Idős szüleim? Éppen ezért alkottunk egy IP kamera+kameralicensz akciót, amivel most még jobban megéri biztonságban tudni értékeidet.

 

 

Ha most webshopunkban 3 darab, tetszőleges típusú Hikvision IP-kamerát vásárolsz, és hozzácsapsz még egy Synology kameralicenszet, akkor ez a csomag az eredeti árnál 50 ezer Ft-tal kevesebbért a Tiéd lehet. Más is lehet a kosárban, ha a 3 Hikvision IP-kamera és a Synology licensz ott van a többi között, a rendszer ezt érzékelni fogja, és érvényesíti az árkedvezményt, azaz az 50 ezer Ft mínuszt a végösszegben. Nyugodt nyaralás olcsóbban. Használd ki! 
FIGYELEM! A Hikvision kameráknál nem tartozék a külső tápegység, mivel PoE-képesek. Így ha nincs PoE-s switch-ed, akkor külön vásárolj melléjük olyat vagy tápegységet is!

Az akció a 2015. június 30. éjfélig leadott rendeléseknél érvényes!


Címkék:   Akció   Hikvision   Synology   IP-kamera  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu