Kosár: még üres a kosarad
Főoldal » Hírek » Új Dune HD lejátszók a házimozira fókuszálóknak

Új Dune HD lejátszók a házimozira fókuszálóknak

2017. augusztus 29.  11:56
|

Két, némileg egyszerűbb verzió érkezik a nagyobb Dune HD lejátszókból, hivatalosan szeptember 1-i dátummal. A Solo 4K-ból csak a Z-Wave kártyát hagyta el a gyártó, így született meg a Solo 4K BASE. A Duo 4K esetében a Z-Wave kártya mellett kimarad a TV-tuner és az ESS Sabre DAC is, azokra gondolva, akik csak házimozihoz használnák a készüléket, nincs szükségük sem az okos otthon vezérlésére, sem a minőségi DAC-ra sztereó zenehallgatáshoz. Duo BASE 4K néven (bár az új Solo elnevezéséből nem ez a szórend következne logikusan) érkezik az olcsóbb verzió, így immár 5 Dune HD médialejátszóból választhatunk.

Az új Solo 4K BASE előlapján jelenleg SEMMILYEN megkülönböztető jelzés, logó sem található egyelőre, csak a dobozára ragasztott címke alapján azonosítható be ez a típus:

Dune HD Solo 4K BASE

Mivel a kimaradt Z-Wave kártyának nem is volt külső csatlakozója, így a hátlapon sincs változás. A Duo BASE 4K esetében azonban már az elő- és a hátlap is egyértelműen jelzi, hogy nem a Duo 4K-ról van szó:

Dune HD Duo BASE 4K

A Solo 4K BASE több, mint 10 ezer Ft-tal olcsóbb fullos változatánál, a Duo BASE 4K több, mint 100 ezer Ft-tal, de egyébként valamennyi korábbi Dune HD lejátszó ára csökkent egy kicsit, a Solo Lite-é pedig jelentősen, közel 14%-kal, azaz:

  • Solo Lite: 55 900 Ft
  • Solo 4K BASE: 94 900 Ft
  • Solo 4K: 107 900 Ft
  • Duo BASE 4K: 142 900 Ft
  • Duo 4K: 249 900 Ft


Címkék:   újdonság   Dune HD   médialejátszó  

.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu