Kosár: még üres a kosarad

Ubiquiti UNIFI Security Gateway

UniFi rendszerbe integrálható nagy teljesítményű router

42 329 Ft Ubiquiti
Garancia: 1 év
Elérhető: 1-5 nap

Ubiquiti UNIFI Security Gateway egy kompakt és gazdaságos megoldás, amely egyesíti a nagy teljesítményű routing technológiát és a fejlett biztonsági funkciókat. Három Ethernet port és egy dual-core processzor 500 MHz teljesítménnyel áll rendelkezésre. Alkalmas a kis és közepes méretű vállalkozások számára, ahol kitűnően biztosítja az útvonalat a vállalati hálózatokhoz. Ez a router garantálja a magas teljesítményt, akár 1 millió ppss-t másodpercenként, és könnyen konfigurálható, intuitív szoftverrel, amely lehetővé teszi, hogy könnyű legyen kezelni és csatlakoztatni a hozzáférési pontokhoz.

Ez a rendkívül kompakt berendezés önálló hardverrel és előretelepített UniFi vezérlővel rendelkezik, melynek segítségével számos hálózati eszközt tud beállítani és menedzselni – switchek, AP, antennák, és további Ubiquiti elemek. A Cloud Key hatékonyan helyettesít egy UniFi vezérlővel rendelkező asztali számítógépet, s ekképpen kifejezetten energiatakarékos. A 4-magos processzor kellő teljesítményt nyújt az UniFi vezérlő zökkenőmentes üzemeléséhez.

 

A Cloud Key telepítése roppant egyszerű, s bárki elvégezheti. Csupán egy PoE 802.3af-t támogató switchbe kell csatlakoztatni. Ezt követően elég, ha a böngészőben bemásolod a Cloud Key IP címét. Továbbá a berendezésben SD kártya foglalat (egy 8 GB-os kártya a csomagolásban található) és egy micro USB port is található, mely alternatív tápellátást biztosít, ha nem lehetséges a PoE felületen keresztül való csatlakozás.

Műszaki adatok

  • 500MHz-es duál magos CPU
  • 3 db Gigabit Ethernet port
  • 512MB DDR2 RAM
  •  Méret: 135 x 135 x 28.3 mm
  • 1 LAN, 1 WAN, 1 VoIP és 1 RJ45 soros port.


Gyártói weboldal: link...
Angol nyelvű kézikönyv: link...
Angol nyelvű adatlap: link...

Regisztrált felhasználóként feliratkozhatsz, hogy ennek a terméknek az új híreiről értesítést kapj. Regisztráció itt...
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu