Főoldal » Hírek » Bemutatkozik a Sevenhugs egyedülálló univerzális t...

Bemutatkozik a Sevenhugs egyedülálló univerzális távvezérlője

2019. június 9.  8:39
|

Ismerd meg a Sevenhugs Smart Remote univerzális távvezérlőjét!

 

 

Használd TV-hez, vagy bármely kompatibilis eszközhöz! Irányítsd rá a távirányítót, az azonnal felismeri és automatikusan a megfelelő érintőképernyőt mutatja! Egyetlen érintéssel egyidejűleg akár több eseményt is vezérelhetsz: kapcsold be a TV-t és médialejátszódat, kapcsold le a világítást, stb.! A távirányító mindenki számára egyszerűen kezelhető.

 

Sevenhugs Smart Remote: egyszerű beállítás lépésről-lépésre 

  1. Csatlakoztasd a távirányítót a wifihez!
  2. Helyezd el és installáld az érzékelőket: helyezd fel bármely szoba falaira a 3 érzékelőt (sérülésmentes, mozdítható ragasztóval), hogy a távirányító létrehozhasson egy digitális térképet a szobában található eszközökről!
  3. Használd a Smart Remote applikációt, hogy az összes irányítani kívánt eszközt hozzáadd a távirányítóhoz!
  4. Használd a távirányítót, hogy megadd az irányítani kívánt eszközök helyét: tartsd a távirányítót az eszköz mellett és nyomd meg a „LOCATE“ (elhelyez) parancsot!
  5. Irányítsd a távirányítót egy készülékre, a megfelelő parancsokkal ellátott kijelzőt mutatja!

Amire érdemes figyelned:

  1. Mindhárom érzékelőt direkt vonalban (ne legyen közöttük tárgy) helyezd fel a többi érzékelővel és a töltési bázissal!
  2. Mindhárom érzékelőt minimum 2 méterrel padló felett helyezd el (lehetnek különböző magasságban is)!
  3. Mindhárom érzékelőt ugyanabban a szobában három különböző, függőleges falra helyezd fel!
  4. Mindhárom érzékelőt olyan távol helyezd el egymástól, amennyire lehetséges – de ne több, mint 15 méterre!

Ha több készülékre mutat a távirányító, a Smart Remote felső részén lehetőséged van választani közülük. Ezenfelül több eseménysort is létrehozhatsz az applikáción keresztül, amivel egyidejűleg több eszközt is vezérelhetsz (például bekapcsolhatod a TV-t, betöltheted a médialejátszót és erősítőt, kiválaszthatod a megfelelő bemenetet egyetlen érintéssel). A Smart Remote több, mint 650 000 eszközzel kompatibilis wifin, Bluetooth-on és infravörös jelen keresztül.

A Sevenhugs Smart Remote univerzális távvezérlője megvásárolható webshopunkban fekete és fehér színekben 1 év garanciával 99.000 Ft-ért!


Címkék:   Sevenhugs   Smart Remote   univerzális távvezérlő  

Hozzászólások Új hozzászólás írásához be kell jelentkezned. Ha még nem regisztráltál, itt tedd meg!

Én nem tudom kinek gyártanak ilyen termékeket, de hogy ez a termék egy használhatatlan kacat az biztos,, csak mobil telefonos alkalmazással lehet az eszközöket hozzáadni, ez még nem is lenne baj, de hogy a kezelése olyan körülményes, és nem testre szabható.
A wifit állandóan használja, de minek??????
ez egy csili villi szar!!!!!
eddig Logitech Harmony távvezérlőm volt, de azt hiszem, hogy ezután is az marad, csak egy új példány, ez meg ment a kukába, mert oda való!!!!!
Saint007 |
.. total-email-bookaszpem.istvan@stardust.hu